Születésnap szervezés

Kódjátszma

Ajánlott korosztály: 8-13 év
Időtartam: 60-90 perc

Bérleti díj 1 napra: 10.000 Ft
Kaució: 5.000 Ft

Vajon milyen ajándékot rejt a legnagyobb láda? Ez csak a kódok megfejtésével derülhet ki.
Az ajándékos láda nyitásához 14 másik láda kódját kell a csapatnak megfejtenie…

A küldetést minimum 3, maximum 12 gyermek játszhatja, mivel minden láda 3 feladatot tartalmaz, így csapatokat alkotva is tudnak haladni. Természetesen nem a versengés a cél, hanem az, hogy együttműködve haladjanak ládáról-ládára a kódokat megfejtve.

A legnagyobb ládába a szülő rejti el az ajándéko(ka)t, a többi ládába mi helyeztük el a fejtörőket, rejtvényeket, különböző üzeneteket.

Az előkészület pár percet vesz igénybe és már kezdődhet is a kódjátszma.

A Babos Bábos Társulat interaktív bábjátékai:

Mindegyik előadás igény szerint kiegészíthető kézműves foglalkozással is.

Az előadások ára: 25.000 Ft + kiszállási díj plusz kézműves foglalkozás: összesen 15.000 Ft, minden szükséges kellékkel, az elkészült munkákat a gyerekek hazavihetik

2-4 éveseknek:

A lusta öreg gőzös, – interaktív báb és élőjáték, sok ismert gyermekmondókával és dallal. A gyerekekkel együtt felébresztjük a lusta öreg öreg gőzöst, begyújtjuk és ha figyelmesen nézzük, még a füstjét is megláthatjuk… lassan az utasok is felszállnak, és együtt izgulhatunk nyusziért, aki menekül…vajon megmenekül?.. Majd bevásárolunk Meseország piacán. 

2-6 éveseknek:

Vidám mesék csokra  Szutyejev mesék bábokra hangolva. Kispipi és kisréce, A három kiscica, és A gomba alatt. Ebben a három mesében van interaktív bábjáték, árnyjáték, és egy kis mesedramatizálás is.

3-6 éveseknek:

A három kismalac: a szereplőket nagy, puha  “párnabábok” elevenítik meg, élőjátékkal egybekötve. Egy kis játékkal a gyerekek is részeseivé válnak a mesének.

A kisoroszlán kalandjai – két mese:
– A kisoroszlán, aki nem tud kérni
– a kisoroszlán, aki beteg

Él egy kisoroszlán, aki épp olyan, mint mi vagy ti. Szeret játszani, de nem szeret osztozni, szereti az új dolgokat elkérni, de nem szereti visszaadni, és persze ebből sok gondja adódik… de szerencsére tanul egy varázsszót, attól kezdve minden jóra fordul.

3-8 éveseknek:

Cirkuszi mulatságok: interaktív báb és élőjáték, kül- és beltérre egyaránt.
Hogy mi kell egy cirkuszhoz? Elengedhetetlen a jókedv, a humor, sok sok érdekes állat, bűvész… s ha ez mind együtt van, akkor fergeteges mulatságban lesz részünk. A gyerekek találkozhatnak életnagyságú táncoló tevével, számoló lóval és csacsival, és akár bátorságot tehetnek tűzugrásból, kötéltáncolásból.

Állati buli

Ha egy igazán különleges születésnapot szeretnél…

Bővebb információért keress minket, minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Szakember vezetésével tartott 1 órás bemutató a hüllőkről, természetesen élő állatokkal, amiket kézbe is lehet venni és közös képeket is készíthettek:)    

Előzetes egyeztetés alapján az alábbi állatokat tudjuk házhoz vinni:
korallsikló, királysikló, gabonasikló, boa, királypiton, tigrispiton, görögteknős, leopárd gekkó, szakállas agáma, madárpók és óriáscsótány.

Bűvész

Napidíj:

Minden korosztályt lenyűgöznek a mágikus trükkök! Látványos, humoros, interaktív bűvész show, ami megalapozza a buli hangulatát. „Vajon hogyan csinálta?” – a műsor után még hosszú ideig ezen fogjátok törni a fejeteket!