Születésnap szervezés

Arcfestés

Arcfestés ára: 7.500 Ft/óra + kiszállási díj

Az ár tartalmazza a felhasznált anyagokat és a munkadíjat.

(A Velencei-tónál nem számolunk fel kiszállási díjat)

Az arcfestés népszerű és közkedvelt szolgáltatás számos eseményen és rendezvényen, például gyermekszületésnapokon, céges rendezvényeken, fesztiválokon.

Minden gyermek álma, hogy legalább egyszer belebújhasson kedvenc mesehősének (legyen az hercegnő, szuperhős vagy egy kedves állat) bőrébe. Az arcfestés ezt a varázslatos lehetőséget nyújtja számukra.
Ahogyan a gyerekek meglátják magukat a tükörben, azonnal elragadja őket a mesehős vagy hercegnő szerepének varázsa. A mosoly az arcukon ragyog, és hirtelen úgy viselkednek, mintha valóban a mesék világában lennének.

Az arcfestés nem csak egy tevékenység, hanem egy művészi kifejezés is. Az általunk használt bőrbarát festékekkel garantáljuk, hogy minden egyes arc egyedi alkotás lesz. A minőségi festékek biztonságosak és hipoallergének, így a legkisebbek is nyugodtan élvezhetik a festést.

Mivel vízbázisú festékről van szó, így este, lefekvés előtt a festék vizes vattakoronggal könnyen eltávolítható.

Kódjátszma

Ajánlott korosztály: 8-13 év
Időtartam: 60-90 perc

Bérleti díj 1 napra: 12.000 Ft
Kaució: 5.000 Ft

Vajon milyen ajándékot rejt a legnagyobb láda? Ez csak a kódok megfejtésével derülhet ki.
Az ajándékos láda nyitásához 14 másik láda kódját kell a csapatnak megfejtenie…

A küldetést minimum 3, maximum 12 gyermek játszhatja, mivel minden láda 3 feladatot tartalmaz, így csapatokat alkotva is tudnak haladni. Természetesen nem a versengés a cél, hanem az, hogy együttműködve haladjanak ládáról-ládára a kódokat megfejtve.

A legnagyobb ládába a szülő rejti el az ajándéko(ka)t, a többi ládába mi helyeztük el a fejtörőket, rejtvényeket, különböző üzeneteket.

Az előkészület pár percet vesz igénybe és már kezdődhet is a kódjátszma.

Állati buli

Ha egy igazán különleges születésnapot szeretnél…

Bővebb információért keress minket, minden kérdésre szívesen válaszolunk.

Szakember vezetésével tartott 1 órás bemutató a hüllőkről, természetesen élő állatokkal, amiket kézbe is lehet venni és közös képeket is készíthettek:)    

Előzetes egyeztetés alapján az alábbi állatokat tudjuk házhoz vinni:
korallsikló, királysikló, gabonasikló, boa, királypiton, tigrispiton, görögteknős, leopárd gekkó, szakállas agáma, madárpók és óriáscsótány.