Esküvői ugrálóvár

450x450x250 cm

Ha valami egyedi dolgot szeretnél az esküvődre, amit a gyerekek és a felnőttek is imádnak majd, akkor ez a hófehér esküvői ugrálóvár a legjobb választás. A légvárat kérhetitek virággal vagy függönnyel díszítve, ennek árát a bérleti díj már tartalmazza.

esküvői_kicsi

Az ugrálóvár ponyvából készült, beltéren és kültéren is felállítható és minden esetben szállítással és felügyelő személyzettel együtt bérelhető, tehát neked semmi dolgod nem lesz vele, maximum annyi, hogy a megfelelő helyet kitaláld neki.

Légvár bérlés – Fontos információk

A légvárhoz minden esetben felügyeletet biztosítunk, amit a bérleti díj a telepítéssel és összecsomagolással együtt tartalmaz.

Átvétel

Az esküvői ugrálóvárat előzetes telefonos egyeztetés után írásban kell lefoglalni. A légvárat minden esetben az esküvő helyszínére szállítjuk és biztosítjuk a felügyeletét is. Nektek csak ugrálni kell benne 🙂

Minden szükséges alkatrészt a rendelkezésedre bocsátunk, melyek a következőek:

  • fólia alátét
  • légbefúvó motor
  • rögzítő cövekek

A légvár 230 V-os áramforrásról működtethető. Összeszerelése pofonegyszerű, akárcsak a kisebb ugrálóváraké – csupán az alkatrészek nagyobbak és kicsit nehezebbek. Mindig vízszintes felületen helyezd el és ügyelj arra, hogy ne legyenek éles tárgyak a közelben!

Ugrálóvár kölcsönzés jó idő garanciával

Erős szélben vagy esőben NEM állítjuk fel a légvárat – ez egyrészt balesetveszélyes, másrészt pedig az ebből eredő károk megtérítése mindig a bérlőt terhelik.  A foglalás rossz idő esetén INGYENESEN  lemondható!