Ponyvás akadályos dzsungel ugrálóvár

500x700x350 cm

Ezt az ugrálóvárat nagyobb gyerekeknek, illetve rendezvényekre ajánljuk.
Ponyvából készült ugrálóvár, kicsiknek és nagyobbaknak, ami beltéren és kültéren is felállítható.

Igény esetén ki- és elszállítjuk, felállítjuk és összecsomagoljuk, de a velencei-tavi átvevőhelyünkön vagy Budaörsön átvehető személyesen is és egy kombi autóval szállítható. Mérete összecsomagolva: 1 méter magas kb 80 cm átmérőjű henger.

Mérete: 500x700x350 cm (6x7x4 méteres hely szükséges a felállításhoz)
Teherbírása össz.: 400 kg
Ajánlott korosztály: 3-14 év
Befúvó teljesítménye: 1500 W

Bérleti díj:
1 napra: 42.000 Ft/nap
Visszatérő bérlőknek: 38.000 Ft/nap
Kiszállítás esetén: 58.000 Ft/nap + szállítási költség
A szállítási költség: 140 Ft/km (Kápolnásnyéktől, oda-vissza számolva).

dzsungel23
Dzsungel ugrálóvár

Légvár bérlés – Fontos információk

Nem kell teherautót bérelned, a légvár a kombi autódba is kényelmesen befér. Az is teljesen szuper, ha olyan kocsival érkezel, aminek a hátsó ülése lehajtható! Igény esetén ki- és elszállítjuk, felállítjuk és összecsomagoljuk. A légvár használatához kérésre felügyeletet biztosítunk.

Átvétel

A lefoglalt légvár a térképen jelölt Velencei-tónál levő telephelyen kívül Budaörsön vehető át előre egyeztetett időpontban.

Telephelyeink 15 percen belül elérhetőek az alábbi településekről:  Budapest, Érd, Tárnok, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Budakeszi, Székesfehérvár, Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd, Pázmánd, Pákozd, Sukoró, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Baracska, Vál, Tordas, Tárnok, Iváncsa

Minden szükséges alkatrészt a rendelkezésedre bocsátunk, melyek a következőek:

  • fólia alátét
  • légbefúvó motor
  • rögzítő cövekek
  • szivacsmatrac

A légvár 230 V-os áramforrásról működtethető. Összeszerelése pofonegyszerű, akárcsak a kisebb ugrálóváraké – csupán az alkatrészek nagyobbak és kicsit nehezebbek. Mindig vízszintes felületen helyezd el és ügyelj arra, hogy ne legyenek éles tárgyak a közelben!

Ugrálóvár kölcsönzés jó idő garanciával

Szépen kérünk, hogy erős szélben vagy esőben NE állítsd fel a légvárat – ez egyrészt balesetveszélyes, másrészt pedig az ebből eredő károk megtérítése mindig a bérlőt terhelik.  Inkább keress egy másik időpontot a bulihoz – a foglalás ebben az esetben INGYENESEN áttehető illetve lemondható!

Tovább fokoznád a rendezvény hangulatát? Ezt ne hagyd ki!

Bérelhető játékok és programok gyerekeknek & felnőtteknek