Bérelhető játékok

MAXI JENGA

Bérleti díj: 12.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 9.000 Ft/nap

Remek ügyességi játék nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Nagyon népszerű esküvőkön, születésnapokon, céges rendezvényeken. Egyszerre többen játszhatják, hiszen mindenki feszülten figyel, mikor dől le a hatalmas torony.

A hasábokból hármasával felépítjük a tornyot, kivéve az első sort, ahova csak 2 hasáb kerül, értelemszerűen a két szélére így összesen 19 sorból áll majd.  A játék lényege, hogy minél magasabbra építsük a tornyot, úgy, hogy az ne dőljön össze. A játékosok egyesével egy-egy hasábot húznak ki az épületből, majd azt a torony tetejére helyezik. Mindig csak teljes sor után lehet új sort kezdeni.


A játéknak nincs nyertese, csak vesztese van, méghozzá az, akinél összedől a torony.

Egy hasáb mérete: 28.5cm x 7cm x 4.5cm. A torony magassága kezdéskor: 90 cm, maximális magassága: 230 cm. Vajon fel tudjátok ilyen magasra építeni?

Hullámvasút kicsiknek

(2-5 éves korig, bel- és kültéren is használható)

Bérleti díj: 12.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 9.000 Ft/nap

A vidámpark izgalmas hangulatát hozza el otthonra a Step2 házi hullámvasútja! A gyerekeknek segít az egyensúlyérzék, a koordináció és a nagymotoros képességek fejlesztésében – ahogy újra és újra feltolják az emelkedőn a hullámvasút kocsiját. Ez a gyermek hullámvasút tartalmaz egy teljesen összeszerelt, quad-stílusú kocsit, mely önmagában is nagyszerű ráülős járgány a játszószobában, vagy a kertben való játékhoz.

– a rámpa tetején bemélyedés, hogy rögzítse a kereket, amíg a gyerek beszáll
– teljesen összeszerelt quad-stílusú kocsi, magasított a hátrésszel, kapaszkodóval és lábtámasszal a biztonságos lecsúszáshoz
– 2 db csúszásmentes lépcső, biztonságos fellépő mindkét oldalról a 3 darabból álló pályához
– több mint 3 m hosszú pálya
– maximális terhelhetőség: 22,7 kg
– minimális összeszerelés szükséges

Méretek (magasság x szélesség x mélység):

Sín: 37,5 x 312,5 x 77,5 cm, Kocsi: 38 x 59 x 33 cm
Csomagolás: 111,1 x 41,9 x 66,7 cm
Súly: 15,6 kg

Óriás JENGA

Bérleti díj: 8.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 6.000 Ft/nap

Remek ügyességi társasjáték gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt.

Egyszerre többen játszhatják, hiszen mindenki feszülten figyel, mikor dől le a hatalmas torony. A hasábokból hármasával felépítjük a tornyot, így összesen 19 sorból áll majd. A játék lényege, hogy minél magasabbra építsük a tornyot, úgy, hogy az ne dőljön össze. A játékosok egyesével egy-egy hasábot húznak ki az épületből, majd azt a torony tetejére helyezik. Mindig csak teljes sor után lehet új sort kezdeni. A játéknak nincs nyertese, csak vesztese van, méghozzá az, akinél összedől a torony.

Egy hasáb mérete: 18 x 6 x 4,5 cm.

A torony magassága kezdéskor: 90 cm, maximális magassága: 150 cm.

Vajon fel tudjátok ilyen magasra építeni?

Ügyességi fajáték csomag

Bérleti díj: 18.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 16.000 Ft/nap

A csomag tartalma:

óriás jenga, egyensúlyozó labirintus, 3 féle lépegető (zsiráf, krokodil, tigris), 2 gólyaláb, nyári sí (fa kétszemélyes lépegető) és óriás marokkó.

Vajon milyen magasra tudjátok felépíteni a tornyot?

Be tudod juttatni a golyót a labirintus közepébe, miközben egyensúlyozol a lábaiddal?

Tudsz menni gólyalábakkal?

Ki nyeri a versenyt a fából készült állatos lépegetőkkel?

Vajon nehezebb az óriás marokkó pálcikákkal játszani?

A csomagban levő játékok fejlesztik a koordináció és egyensúlyérzéket.

 

MINIGOLF készlet

Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap

A készletben található elemekből különféle pályákat lehet összerakni.

A 21 darabos készlet tartalma: 1 kezdő alap, 3 egyenes pályarész, 3 kanyarodó pályarész, 3 különleges „lyukas” rész zászlóval, 3 kapu (1 bohóc szája, 1 szélmalom, 1 pörgettyűs), 2 db gyerekméretű ütő, 2 db valósághű, de biztonságos golflabda, 1 db alagút.

FEBER óriás amőba (Connect4)

Bérleti díj: 8.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 6.000 Ft/nap

Remek szórakozás felnőtteknek is.

Mérete: 117 x 122 x 57 cm A klasszikus stratégiai és intelligencia játék minimum 2 játékos számára. Ideális ha az egész család egy jó kis játékot szeretne. Élénk színei és masszív anyaga az időjárás és a hőmérséklet változás viszontagságait jól tűri, télen is a kertben hagyható, színét a nap sugarai nem fakítják meg ! Ideális kül- és beltéri “nyer a 4” bajnokságok megrendezéséhez.

Bolygós golyóvezető játék

Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap

A színes bolygók között kell felvezetni a golyót az űrhajóhoz a zsinór mozgatásával. Fejleszti a szem-kéz koordinációt, a finommotorikus készségeket és a két kéz öszehangolt mozgását .Szuper készségfejlesztő játék, mely fejleszti a szem-kéz koordinációt ??, a finom motorikus készségeket és a két kéz összehangolt mozgását .?A bolygók áthelyezhetők, különféle nehézségi fokozatok, útvonalak alakíthatók ki.??

Mérete: 150×76 cm
Súlya: 11 kg

Csocsó asztal gyerekeknek

Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap

Klasszikus csocsó asztal gyerekeknek 5 éves kortól. Stabil, lábai leszerelhetőek, könnyen szállítható, a fémrudak teleszkóppal vannak ellátva a nagyobb biztonság érdekében.

Mérete: 106*69*74 cm

Ügyességi játékok

Bérleti díj: 6.000 Ft/nap
Ha ugrálóvárral együtt bérlitek, akkor 5.000 Ft/nap

Olyan játékok, amit senkinek nem kell bemutatni, hiszen ki ne hallott volna a zsákban futásról, a kötél húzásról és a kincskeresésről.
Ajánlott korosztály: 4-99 év


A csomag tartalma: 10 m hosszú kötél kifejezetten kötélhúzáshoz, 4 ugrálózsák, különböző eszközök sorversenyekhez, üveggolyók a kincskereséshez.