Ponyvás SpongyaBob kockanadrág ugrálóvár

„Ki lakik odalent, kit rejt a víz? SpongyaBob kocka!
Sárga a színe és lyuk rajta tíz. SpongyaBob nadrág!”

A kicsik egyik kedvenc mesehőse a bohókás szivacs, aki barátaival a tenger mélyén él, és hihetetlenebbnél hihetetlenebb kalandokba keveredik bele.

A ponyvából készült, közepes méretű SpongyaBob ugrálóvár az egyik legnépszerűbb bérelhető légvárunk, ami kisfiúknak és kislányoknak egyaránt remek szórakozást ígér, valamint maximálisan megfelel a szigorú biztonsági előírásoknak.

Ugrálóvár otthonra, rendezvényre – Technikai paraméterek

Méretei felállítva: 400x450x250 cm (5x6x3 méteres szabad terület szükséges!)

Méretei összecsomagolva:  ~ magassága 1,2 méter, átmérője 80 cm

Súly: ~ 90 kg 

Teherbírás össz.: 300 kg

Ajánlott korosztály: 2-12 év

Befúvó teljesítménye: 1500 W

Légvár bérlés – Fontos információk

Nem kell teherautót bérelned, a légvár a kombi autódba is kényelmesen befér. Az is teljesen szuper, ha olyan kocsival érkezel, aminek a hátsó ülése lehajtható! Igény esetén ki- és elszállítjuk, felállítjuk és összecsomagoljuk A légvár használatához kérésre felügyeletet biztosítunk.

Átvétel

A lefoglalt légvár a térképen jelölt Velencei-tónál levő telephelyen kívül Budaörsön vehető át előre egyeztetett időpontban.

Telephelyeink 15 percen belül elérhetőek az alábbi településekről: Budapest, Érd, Tárnok, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Budakeszi, Székesfehérvár, Kápolnásnyék, Velence, Gárdony, Agárd, Pázmánd, Pákozd, Sukoró, Pusztaszabolcs, Martonvásár, Baracska, Vál, Tordas, Tárnok, Iváncsa

Minden szükséges alkatrészt a rendelkezésedre bocsátunk, melyek a következőek:

  • fólia alátét
  • légbefúvó motor
  • rögzítő cövekek
  • szivacsmatrac

A légvár 230 V-os áramforrásról működtethető. Összeszerelése pofonegyszerű, akárcsak a kisebb ugrálóváraké – csupán az alkatrészek nagyobbak és kicsit nehezebbek. Mindig vízszintes felületen helyezd el és ügyelj arra, hogy ne legyenek éles tárgyak a közelben!

Ugrálóvár kölcsönzés jó idő garanciával

Szépen kérünk, hogy erős szélben vagy esőben NE állítsd fel a légvárat – ez egyrészt balesetveszélyes, másrészt pedig az ebből eredő károk megtérítése mindig a bérlőt terhelik.  Inkább keress egy másik időpontot a bulihoz – a foglalás ebben az esetben INGYENESEN áttehető illetve lemondható!

SpongyaBob ugrálóvár – Bérleti díj

1 napra: 34.000 Ft/nap
Visszatérő bérlőknek: 30.000 Ft/nap
Kiszállítás esetén: 48.000 Ft/nap + szállítási költség*

*140 Ft/km (Kápolnásnyéktől, oda-vissza számolva).

Légvár kölcsönzés céges- és magánrendezvényekre

 Szerezz felejthetetlen pillanatokat a buli legkisebb vendégeinek!

A színpompás, csúszdával kombinált SpongyaBob ugrálóvár garantáltan elsöprő sikert arat majd a meghívott apróságok körében.

Tovább fokoznád a rendezvény hangulatát? Ezt ne hagyd ki!

Bérelhető játékok gyerekeknek & felnőtteknek